Caset

Tarinoita onnistumisista

Rakennamme kanssasi onnistumisia – parempaa johtamista, voittavia strategioita, tiedosta taidetta ja muutoksesta totta. Tutustu tarkemmin palveluihimme palvelut-osiosta.

”Flowlla on ainutlaatuinen kyky ohjata strategista työtä. Lisäksi strategiamme on visualisoitu yhdelle sivulle, jolloin se on helppo viestiä ja jalkauttaa.”  

Tomi Peitsalo, toimitusjohtaja / Primehotels

NEFCO & kasvun kulttuuri

Osallistamalla koko henkilöstön prosessin eri vaiheisiin, sekä keskustelemalla yrityksen nykykulttuurista ja halutusta kulttuurista, syntyi yhteinen ymmärrys ja innostava kutsu tulevaisuuteen. Arvot kytkettiin vahvasti yrityksen tarkoitukseen ja strategiaan.

Lue koko artikkeli

Keskon K-Kampuksen konseptointi

Tämä on ollut yksi Keskon suurimpia toimialoja yhdistävä, yhdessä kehittämisen hanke ja valtava yhdistävä tekijä. Ihmiset lähtivät super innostuneena ja sitoutuneena mukaan. Nyt olemme strategian mukaisesti yksi yhtenäinen K.

Lue koko artikkeli

”Flow erottuu muista vankalla kokemuksellaan ja poikkeuksellisella karismaattisuudella, joka innostaa myös kumppanit luomaan tulevaisuuden liiketoimintaa.”

Raija Forsman, toimitusjohtaja / Visit Lahti

Metsä Group & johtaminen

Flowlle ei riitä se, että vedetään parin päivän toteutus. He haastavat meitä siitä, miten esimiestyön kulttuurin pitäisi laajemmin muuttua.

Lue koko artikkeli

LähiTapiola & asiakaskokemus

Ulkopuolinen ei hyväksy yksinkertaisia selityksiä, vaan kyseenalaistaa ja oivalluttaa sekä tuo konkreettisia ehdotuksia ja ratkaisuja.

Lue koko artikkeli

Kesko & kauppiaiden johtamisvalmennukset

”Flown valmentajien omaa vankkaa bisnestaustaa ja kykyä liikkua strategiatasolta yksittäisen toteutuksen tasolle arvostetaan Keskossa suuresti.”

Lue koko artikkeli

HOK-Elannon työkykyjohtaminen

”Järjestelmällisesti toteutettuna työkyvyn johtaminen on tehokas tapa kertoa henkilökunnalle, että työnantaja välittää heidän hyvinvoinnistaan.”

Lue koko artikkeli

”Flown ihmislähtöisyys ja poikkeuksellinen kyky kaivaa esiin kasvumahdollisuuksia auttoi meitä kirkastamaan yhtiön kasvun stepit”

Joni Lappalainen, Head of Franchising / Huomenta-ketju

Suomen Innostavimmat Työpaikat

Osuuskauppa PeeÄssä voitti Suomen Innostavimpien työpaikkojen suurten yritysten sarjan. Palkinnon vastaanotti henkilöstöjohtaja Suvi Honkanen.

Hansel

”Henkilökuntamme sitoutui projektiin hienosti ja vastausprosentti kyselyssä oli lähes 100-prosenttinen. Saimme erittäin hyvän tietopohjan, jonka perusteella työ jatkuu nyt yrityksen tiimeissä.”

Lue koko artikkeli

Neste K

Viime kädessä tärkeintä on, että ihminen haluaa tehdä tarvitut asiat ja siitä jää hyvä fiilis. Tuote, haluttavuus, palvelu -kolmion keskiössä on aina ihminen.

Lue koko artikkeli

Jungle Juice Bar

”Heti ensimmäisessä tapaamisessa Flown kanssa huomasi, että nyt ollaan tekemisissä ammattilaisten kanssa. He saivat hyvin kiinni ajatuksistamme. Toteutus ylitti odotukset.”

Lue koko artikkeli

Coronaria

”Ymmärsimme, että asiakkaan kokemukseen vaikuttaa eniten se, mitä asiakas meille tullessaan näkee ja millaisia tunteita meidän toimintamme hänessä herättää.”

Lue koko artikkeli

Asuntosäätiöstä johtamisen edelläkävijä

Valmennusten välissä syntyi idea Asuntosäätiön Esimiestyön pelikirjasta, johon koostimme valmennuskokonaisuuden teemoja.

Lue koko artikkeli