Käyttäytymisprofiilit DiSC & Insights

Kilpailuetua tiedosta

Käyttäytymisprofiilista työkaluja vuorovaikutussuhteisiin

Everything DiSC ja Insights Discovery -käyttäytymisprofiilit havainnollistavat erilaisia käyttäytymistyylejä ja toimivat konkreettisina työkaluina ihmisten välisiä vuorovaikutussuhteita käsiteltäessä. Pitkäaikainen käyttö ja muutos ovat todennäköisempiä profiilien helpon ymmärrettävyyden ja muistettavuuden ansiosta.

Everything DiSC -työyhteisöprofiili

Everything DiSC -työyhteisöprofiili luo pohjan vahvalle tiimikulttuurille, joka hyödyntää erilaisuuden voimaa. Työyhteisöprofiili vahvistaa valmennuksen henkilökohtaisuutta ja luo edellytykset todelliselle muutokselle.

Insights Discovery -profiili

Henkilökohtainen, itsearviointiin pohjautuva Insights Discovery -profiili tuo ihmisten välisen erilaisuuden konkreettiseksi värimaailman kautta. Värimaailma on helppo kuljettaa läpi koko organisaation, aina johtoryhmistä asiakasrajapintaan.

Miksi?

 • Käyttäytymisprofiilit auttavat saavuttamaan käsityksen henkilökohtaisesta ja työyhteisön käyttäytymistyylistä ja sen vaikutuksesta muihin.
 • Auttavat ihmisiä kehittämään ihmissuhdetaitojaan ja parantamaan näin ryhmän suoritusta luoden myönteisemmän ja tuottavamman toimintaympäristön.
 • Helpottavat muutoksen läpivientiä.

Kenelle?

Yrityksille, jotka tarvitsevat:

 • Asiantuntijoille, esihenkilöille ja johtajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin omaa luontaista käyttäytymistyyliään
 • Johtoryhmille, jotka haluavat tehostaa yhteistyötään.
 • Tiimeille, jotka haluavat onnistua yhdessä.

Huomioi käyttäytymisprofiileissa

Valitse tutkimustyöhön kokenut ja monialainen kumppani. Laadukas tausta-aineisto, vertailunormit ja laskentamalli varmistaa, että mittaat ja kehität oikeita asioita.

Tutkimus ja kehitys kulkevat käsi kädessä. Pelkkä tieto ei vielä ratkaise ongelmiasi, vaan tarvitset työn rinnalle työryhmän, joka osaa ratkaista ongelmat ja viedä uudet toimintamallit arkeen.

Strategialähtöinen tutkimus varmistaa, että mittaat oikeita asioita. Missä aiotte menestyä, mitkä ovat huomisen kilpailuvalttinne ja miksi asiakkaat ostavat juuri teiltä?

Tunnetason tekijät. Ihmiset eivät aina tiedä, miksi toimivat niinkuin toimivat. Siksi tunnetason tekijöiden mittaaminen on tärkeää.

Muutosjohtaminen ja viestintä auttavat vahvistamaan uutta suuntaa ja tekemään strategiastasi totta.

Miksi Eezy Flown käyttäytymisprofiilit?

 • Tutkimus, kehitys, tekijät ja työkalut kaikki saman katon alta. Osaamme kiteyttää tutkimuslöydökset ja valjastaa ne kehityksen keihäänkärjeksi. Käyttäytymisprofiileja voidaan hyödyntää esimerkiksi työntekijäkokemuksen kehittämisessä.
 • Vankka teoriatausta yhdistettynä arjen tekemisen tasolle. Vaikka olemme tutkijoita, puhumme ihmistä ja bisnestä.
 • Käytettävissä kaikki organisaation kasvun palvelut: johtamisen kehittäminen, strategia, konseptointi, asiakaskokemus, työntekijäkokemuksen kehittäminen ja muutosjohtaminen.

Asiakkaitamme

HOK-Elanto

HOK-Elanto otti käyttöön Eezy Flown PeoplePower®-henkilöstötutkimuksen vuonna 2011 ja siitä lähtien tulokset ovat parantuneet joka vuosi.

Henkilöstötutkimukset – sopivien toimenpiteiden tukemana – parantavat omistautuneisuutta. Tämä vähentää poissaoloja ja tilapäisen työvoiman tarvetta merkittävästi ja johtaa näin huomattaviin säästöihin.

– Antero Levänen / HOK-Elanto

HOK-Elanto & työkykyjohtaminen

Deltamarin

Strategiatutkimuksesta saadun tiedon pohjalta olemme nyt hioneet omaa strategiaviestintäämme ja pystyneet kohdentamaan sitä oikein. Uskon, että tämän prosessin kautta yrityksemme pystyy tavoittelemaan juuri niitä tavoitteita, joita strategiaamme on linjattu.

– Jari Nurmi / Deltamarin

Deltamarin & strategiatutkimus

Hansel

Yritysjärjestelymme toteuduttua vuonna 2019 oli paikallaan tässä yhteydessä myös arvioida yrityksemme arvojen sisältöä ja toimivuutta. Tarvittiin ja saatiin ulkopuolisen ammattimaista apua ja uskottavuutta näin vaativan kokonaisuuden läpiviemiseen.

– Raili Hilakari / Hansel

Hansel & toimintakulttuurin yhdistäminen

Saammeko auttaa?

Meiltä saat parasta osaamista tärkeisiin valintoihin. Onnistu kanssamme! 

Riikka Yli-Opas

Muutosopas, Projektipäällikkö

050 552 2097
riikka.yli-opas@eezy.fi
Ota yhteyttä

Tai jätä viesti

  Muita Eezy Flown johtamisen tutkimuksia ovat Johtoryhmä- ja hallitusarvioinnit sekä 360- ja 270-arvioinnit.

  Takaisin Johtamisen tutkimukset -sivulle.