Kokkola: Muutosjohtamisen Prosci-sertifiointiohjelma, 9.–11.4.2024


Kesto: 3 päivää Sijainti: Kokkola Kieli: englanti Hinta: 3.690 € + alv Ilmoittaudu viimeistään: 26.03.2024

Prosci muutosjohtamisen sertifiointi on alan tunnetuin ammattiosaamisen vakuus. Maailmanlaajuisesti Proscin sertifioimia muutosjohtamisen ammattilaisia on jo yli 100 000. Liittymällä tähän joukkoon saat hyötykäyttöösi maailman laajimman muutosjohtamisen tutkimustiedon ja pysyt ajan tasalla muutosjohtamisen trendeistä.

Kolmipäiväinen Prosci-sertifiointi

  • Koulutuksessa saat muutoshankkeiden läpivientiin tarvittavat tiedot, taidot ja työkalut
  • Pääset työstämään omaa muutoshankettasi ja soveltamaan näin muutosjohtamisen metodologioita suoraan käytäntöön
  • Koulutuksen päätteeksi sinulla on mukanasi valmis muutosjohtamisen strategia ja suunnitelmat, jotka auttavat muutoksen tehokkaassa johtamisessa ja muutosprojektin tulosten saavuttamisessa.
  • Koulutuksen järjestää KIP Service ja toteuttaa Change Partners, Prosci Primary Affiliate Suomessa ja Baltian maissa.

Valmentajat

Teppo Kolehmainen

Tepon missiona on parantaa suomalaisten organisaatioiden muutoskyvykkyyttä. Insinöörikansana osaamme vetää suuretkin projektit hyvällä systematiikalla, mutta meillä on vaikeuksia saada ihmiset mukaan. Hyväksymään, omaksumaan ja muuttamaan tapaansa tehdä työtä.

Teppo on tuonut Suomeen muutosjohtamisen kansainvälisen ykkösen Proscin. Proscin ADKAR-malli, maailmanlaajuinen tutkimusdata ja siihen perustuva best practice auttavat yhdistämään yksilö- ja organisaatiotason muutokset sekä purkamaan niin suuret kuin pienetkin muutoshankkeet selkeiksi askeliksi.

Tepolla on pitkä kokemus paitsi strategia- ja muutoskonsulttina, myös myyjänä, yrittäjänä ja johtajana.

Heli Saarelainen

Helillä on yli 15 vuoden kokemus esimiestyön ja muutosjohtamisen kehittämisestä. Heli uskoo kokemukselliseen oppimiseen ja on yksi Suomen edelläkävijöitä pelillistämisen ratkaisujen kehittäjänä.

Heli on parhaimmillaan silloin kun asioita pitää rohkeasti uudistaa ja saada aikaiseksi konkreettisia muutoksia. Hän näkee oleellisen, uskaltaa rohkeasti kyseenalaistaa ja hänellä on kyky konseptoida uusia palvelu- ja ratkaisumalleja.

Heli on pidetty johdon ja esimiesten coach, valmentaja ja fasilitaattori. Asiakkaat arvostavat Helin käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä energistä ja innostuvaa otetta.

Hinta

Koulutuksen hinta on 3 690 € + alv.

Lisätietoja

Heli Saarelainen

Valmentaja, muutosjohtamisen asiantuntija

050 376 1139
heli.saarelainen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Piia Pärssinen

Yritysmuotoilija, asiakaskokemus & lean

040 501 6262
piia.parssinen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Teppo Kolehmainen

Muutoskonsultti

045 670 0508
teppo.kolehmainen@eezy.fi

Ota yhteyttä