Muutosjohtamisen koulutukset Prosci

Kilpailuetua muutoksesta

Muutosjohtamisen koulutukset

Muutos alkaa yksilöstä. Asiantuntijoidemme vetämät Proscin muutosjohtamisen koulutukset ja valmennukset ovat ratkaisu muutosvastuullisille henkilöille ja heidän organisaatioilleen, olipa kyseessä sitten organisaation muutosprosessin läpivienti tai henkilön omien muutoskykyjen kehittäminen.

Koulutuksia muutosjohtamisen eri rooleihin

Muutosjohtamisen perusteet on kompakti yhden päivän työpaja, joka antaa hyvän startin muutosjohtamiselle. Esihenkilön muutosjohtamistaidot -valmennus on suunnattu esihenkilöiden tueksi ja antaa konkreettisia malleja ja työkaluja muutoksen onnistumiseen. Ylimmälle johdolle tarkoitettu Change Management Sponsor Briefing on tehokas puolen päivän valmennus, joka tarjoaa johdolle tiedot ja taidot parantaa muutoshankkeiden tuloksia.

Kouluttaudu sertifioiduksi muutosjohtajaksi

Prosci-sertifiointivalmennus on dynaaminen ja ainutlaatuinen koulutuskokemus, joka varustaa sinut tarvittavilla muutosjohtamisen kyvyillä ja vahvistaa rooliasi organisaatiosi muutosjohtajana.

Kasvata organisaatiosi muutoskyvykkyyttä

Liiketoiminnan prioriteetit ovat jatkuvassa liikkeessä ja lisäävät tarvetta tehokkaalle muutosjohtamiselle. Muutosjohtajana tehtäväsi on auttaa organisaatiotasi onnistumaan kriittisissä hankkeissa ja lisätä samalla yrityksen muutoskyvykkyyttä.


Seuraavat avoimet muutosjohtamisen koulutukset

12.-14.10.2021 Muutosjohtamisen Prosci-sertifiointiohjelma (3pv / etä) Lisätietoja

25.11.2021 Muutosjohtamisen perusteet (1pv / etä) Lisätietoja

30.11.-2.12.2021 Muutosjohtamisen Prosci-sertifiointiohjelma (3pv / etä) Lisätietoja

14.12.2021 Prosci-sertifiointiohjelman jatkokurssi (1pv / etä) Lisätietoja

Tai tiedustele tulevia koulutuspäiviä
teppo.kolehmainen@eezy.fi


Miksi?

 • Ymmärrät muutosprosessin ja muutosjohtamisen taustalla olevat käsitteet
 • Osaat perustella muutosjohtamisen arvon organisaatiolle ja projektille
 • Opit soveltamaan henkilökohtaisen muutoksen ADKAR-mallia
 • Opit ja sovellat hankkeeseesi Proscin 3-vaiheista muutosjohtamisen prosessia
 • Saat valmiudet aktivoida muutosjohtamisen kannalta tärkeät roolit organisaatiossasi
 • Laadit muutosjohtamisen strategian ja luonnostelet muutosjohtamisen suunnitelmat muutoshankkeellesi
 • Saat alan tunnetuimman sertifioinnin ammattiosaamisesi vakuudeksi

Kenelle?

Muutosjohtamisen koulutukset on suunnattu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, jotka ovat vastuussa muutoshankkeiden läpiviennistä tai organisaation muutoskyvykkyyden kehittämisestä. Rooleja voivat olla esimerkiksi:

 • Muutoksesta vastuulliset johtajat ja asiantuntijat
 • Projektipäälliköt ja -johtajat
 • IT-päälliköt ja -johtajat
 • Projektiryhmäläiset
 • Kehityspäälliköt ja -johtajat
 • HR-johtajat, -päälliköt ja -asiantuntijat

Huomioi muutosjohtamisessa

Valitse muutoshankkeeseesi kokenut ja monialainen kumppani. Muutosprosessia ei voi koskaan täysin ulkoistaa tai jättää vain pienen sisäpiirin tehtäväksi, mutta kokenut kumppani osaa ohjata työtä systemaattisesti, huomioiden ihmisten inhimillisen puolen.

Varmista suunnitelmallisuus ja systematiikka. Miltä muutos näyttää polkuna, mitä tunnetiloja ihmiset käyvät läpi sen aikana ja mitä konkreettisia väliaskeleita organisaation täytyy ottaa?

Nopeat voitot konkretisoivat muutoksen ja siksi koostamme muutossuunnitelman rinnalle aina listan asioista, jotka voidaan korjata/poistaa/lisätä per heti. Ei ensi kvartaalilla, eikä ensi strategiakaudella, vaan heti. Tämä varmistaa, että muutoksesta tulee näkyvää ja toiminta kohti uutta suuntaa saadaan heti käyntiin.

Vahvista omaa osaamistasi ja etsi sparrauskumppani, joka auttaa sinua näkemään karikot. Tarvitset muutoksen johtamiseen sekä organisaation sisäisen sponsorin (tukijan), että ulkopuolisen asiantuntijan.

Miksi Eezy Flown muutostuki?

 • Osaaminen, työkalut, metodit, mallit ja tekijät saman katon alta. Meiltä saat tukea tutkimuksista strategioihin, muutosjohtamiseen ja uuden suunnan viestintään. Osaamme katsoa hankettasi kokonaisuutena ja auttaa rakentamaan huomisen kilpailukykyä.
 • Kaikki muutos vaatii muutosjohtamista. Olemme Prosci-muutosjohtamisen metodin virallinen edustaja Suomessa.
 • Näyttävät tulokset kaupallistamisesta, yritysmuotoilusta ja onnistuneista kasvustrategioita. Meillä on kyky saada asioita tapahtumaan, oli kyseessä sitten hotelli, sydänsiru, lääkeyhtiö, aluekehityshanke, kauppaketju tai kansainvälistyminen.

Asiakkaitamme

Liikkuva Suomi

Prosci tarjoaa mallin inhimillisen muutoksen johtamiseen ja se pätee niin työelämässä kuin henkilökohtaisella tasolla. Systemaattinen eteneminen auttaa hahmottamaan muutoksen vaihteita.

Antti Luukkanen
CEO, Liikkuva Suomi

Attendo

Proscin systemaattinen malli ottaa huomioon myös ihmisjohtajuuden. Pitkä historia osoittaa, että muutoksessa onnistutaan 6x todennäköisemmin Proscin mallin avulla.

Virpi Holmqvist
Liiketoimintajohtaja
Attendo Suomi

Fredman Group

”Projektia suunniteltaessa on yhtä tärkeää suunnitella ihmispuolen muutoksia, kuin projektin onnistuminen, jos haluaa päästä haluamiinsa tuloksiin.”

Marju Vroman
HR- ja vastuullisuuspäällikkö
Fredman Group

Nomentia

Proscissa on arvokasta sen konkreettisuus. Nyt meillä on keinoja, joiden avulla voimme käsitellä muutokseen liittyviä tunteita sekä vietyä muutosta läpi jokapäiväisessä työssä. Näin muutoksesta saadaan uhan sijaan mahdollisuus.

Ilse Manner
HR-johtaja, Nomentia

Saammeko auttaa?

Meiltä saat parasta osaamista tärkeisiin valintoihin. Onnistu kanssamme! 

Teppo Kolehmainen

Muutosjohtaja

045 670 0508
teppo.kolehmainen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Heli Saarelainen

Valmentaja, muutosjohtaja

050 376 1139
heli.saarelainen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Riikka Yli-Opas

Muutosopas, Projektipäällikkö

050 552 2097
riikka.yli-opas@eezy.fi
Ota yhteyttä

Tai jätä viesti

  Takaisin Muutosjohtaminen-sivulle.