Yritysmuotoilu

Kilpailuetua tulevaisuudesta

Kasvustrategia vie eteenpäin

Selkeä strategia on liiketoiminnan elinehto. Strategia määrittelee kilpailukyky- ja erinomaisuustekijät. Missä me loistamme ja minkä varaan rakennamme tulevaisuuden kasvumme? Tuote- ja palvelukonseptit tekevät osaamisestasi kiinnostavaa, uskottavaa ja ostettavaa. Miksi asiakas haluaisi tällaisen ostaa ja mitä hyötyä hän kokee? Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi tulevaisuuteen tähtäävä kasvustrategia!

Konsepti tekee yhdessä sovituista toimintamalleista monistettavia ja johdettavia. Vasta kun asiakaskokemuksesi onnistuu joka kerta, voidaan puhua voittajakonseptista. Kasvustrategia ja -konsepti vaativat onnistuakseen strategiamyönteisen yrityskulttuurin, jossa ihmiset ovat sitoutuneita uuteen tekemiseen.

Yksilölliset strategiat ja konseptointi

 • Liiketoimintastrategiat
 • Tuote- ja palvelukonseptit
 • Kohtaamisen konseptit
 • Yrityskulttuurin muotoilu
 • Aluekehitys

Miksi?

 • Voittava strategia auttaa muovaamaan liiketoimintaa
 • Konsepti tekee toiminnasta johdettavaa, mitattavaa ja monistettavaa.
 • Kulttuurimuotoilu auttaa muovaamaan vallitsevasta yrityskulttuurista strategiamyönteisen ja johdettavan.

Kenelle?

 • Kasvuhaluisille yrityksille kotimaassa ja ulkomailla
 • Markkinamuutoksen keskellä toimiville organisaatioille
 • Tuotepäälliköille ja tuote- ja palvelulanseerauksiin
 • Johtajille ja asiakasrajapintaan kohtaamisten konseptointia

Strategiatyön ja konseptoinnin prosessi

Työstämme strategioita ja konsepteja viiden parkkipaikan taktiikalla. Tavoitteet, nykytila, asiakkaan ja henkilökunnan ääni muodostavat kattavan pohjan. Bright view tarjoaa täydellisen ja kaunistelemattoman näkymän yhtiön taloudelliseen tilanteeseen, markkinaosuuksiin, toimialan kehityskaareen ja kannattavuuteen. Innovation party on paras osuus: unelmoimme täydellisestä tulevaisuudesta – kuinka disruptoimme markkinat ja viemme toimialaa eteenpäin? Kill the ideas rajaa hurjista suunnitelmista realistiset, mutta tarpeeksi rohkeat ja this is it lyö lukkoon valitsemamme polun.

Lue lisää strategiaprosessistamme.

Strategia

OneSheet Strategy

Yksisivuinen strategiakuva auttaa viestimään yrityksen lähtötilanteesta ja tulevaisuuden kasvutavoitteista. Flow One Sheet Strategy on vaikuttava ja monisymbolinen kuvaus oman yrityksen erinomaisuudesta.

Asiakkaitamme

Kesko

”Eezy Flown kokemus asiakaskokemuksen johtamisessa on vakuuttava.

Jokaisessa K-ruokakaupassa haetaan nyt kilpailuetua kauppakohtaisella erilaistumisella kilpailijoista ja asiakaskokemusta johtamalla. Inspiroivat asiakaskohtaamiset nostavat keskiostosta ja kannattavuutta.”

Heli Arkkila, Kesko

Lue case

LähiTapiola

”Matka eli strategiointi oli työn antoisin osuus ja sen kautta pääsimme työn ytimeen. Yhteistyö Eezy Flown valmentajien kanssa sujui mutkattomasti ja tehokkaasti. Koimme heidät enemmän kumppaneiksi kuin konsulteiksi.”

Johanna Siiropää, hallintojohtaja, LähiTapiola Vellamo

Lue case

Greenled

”Lähdimme etsimään projektille sopivaa kumppania useista asiakaskokemuksen ammattilaisista ja havaitsimme, että kirjo on laaja. Onnistuminen vaatii ehdottomasti kemioiden kohtaamisen ja ymmärryksen liiketoiminnastamme, minkä vuoksi valitsimme asiakaskokemuksen kehittämiskumppaniksemme Eezy Flown.”

Juha-Pekka Kettunen, myyntijohtaja, Greenled

Lue case

Huomioi kasvustrategia- ja konseptityöskentelyssä

Valitse strategia- ja konseptointityöhön kokenut ja monialainen kumppani. Strategiaprosessia ei voi koskaan täysin ulkoistaa tai jättää vain pienen sisäpiirin tehtäväksi, koska toimiva strategia pohjautuu laaja-alaiseen oman yrityksen, toimialan, kilpailijoiden ja asiakkaiden tuntemukseen.

Tavoittele rohkeasti erinomaisuutta. Liian usein strategiat jäävät kevyiksi säätöhankkeiksi, eivätkä tarpeeksi rohkeasti tavoittele toimialaa mullistavaa uutta toimitatapaa. Valitse siis kasvustrategia!

Strategian ja konseptin jalkauttaminen on vähintään yhtä tärkeää, kuin itse strategiatyö: viestintä, oma henkilöstö, asiakkaat, johtamismallit, mittarit ja konseptit.

Strategiatyön laajuus riippuu siitä, ollaanko tarkistamassa suuntaa kesken strategiakauden, vai luomassa uutta, toimialaa disruptoivaa ja pitkälle tulevaisuuteen ennustavaa visiota.

Nopeat voitot. Nopeat voitot konkretisoivat muutoksen ja siksi koostamme strategiaprosessin rinnalla aina listan asioista, jotka voidaan korjata/poistaa/lisätä per heti. Ei ensi kvartaalilla, ei ensi strategiakaudella, eikä vasta strategiatyön valmistuttua, vaan heti. Tämä varmistaa, että muutoksesta tulee näkyvää ja toiminta kohti uutta suuntaa on jo vauhdissa siinä vaiheessa, kun varsinainen strategiatyö saadaan päätökseen.

Miksi Eezy Flown strategiatuki?

 • Strategiatyömme perustuu tutkimukseen ja tietoon, esimerkiksi henkilöstökokemus- ja asiakaskokemusdataan.
 • Konsulttimme ovat yritysmaailman rautaisia ammattilaisia, joilla on omakohtaista kokemusta menestyneiden yritysten kasvattamisesta ja kehittämisestä.
 • Osaaminen, työkalut, metodit, mallit ja tekijät saman katon alta. Osaamme kiteyttää organisaatiosta löytyvän tiedon ja valjastaa sen strategian keihäänkärjeksi. Tunnistamme liiketoiminnan vallitsevat lainalaisuudet ja osaamme puuttua epäkohtiin.
 • Strategian toteuttaminen vaatii muutosjohtamista. Olemme Prosci-muutosjohtamisen metodin virallinen edustaja Suomessa.
 • Tarjoamme täyden tuen strategian jalkauttamiselle. Käytettävissä on hankkeistustyöpaja seuraavien 1000 päivän ajan.
 • Näyttävät tulokset kaupallisestamisesta, yritysmuotoilusta ja onnistuneista kasvustrategioista. Meillä on kyky saada asioita tapahtumaan, oli kyseessä sitten hotelli, sydänsiru, lääkeyhtiö, aluekehityshanke, kauppaketju tai kansainvälistyminen.

Saammeko auttaa?

Meiltä saat parasta osaamista tärkeisiin valintoihin. Onnistu kanssamme! 

Emmi Kantonen

Johtaja, asiakkaat & palvelut, Leidenschaft

050 370 8419
emmi.kantonen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Jarmo Ruohonen

Asiakkuusjohtaja

040 057 3194
jarmo.ruohonen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Kalle Ruuskanen

Strategiajohtaja

050 511 9723
kalle.ruuskanen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Juri Röhr

Johtaja, valmennus & yritysmuotoilu

040 521 9262
juri.rohr@eezy.fi

Ota yhteyttä

Tai jätä viesti

Takaisin Palvelumme-sivulle.