Henkilöstötutkimukset

Kilpailuetuna ihmiset

Henkilöstötutkimus kehityksen keihäänkärkenä

Erinomainen henkilöstökokemus syntyy innostuneesta ja hyvinvoivasta henkilöstöstä, joka kokee työn merkityksellisenä. Eezy Flown henkilöstötutkimukset ovat keino, joilla johdat henkilöstökokemusta ja kulttuuria laadukkaisiin tutkimuskonsepteihin pohjautuvan tiedon perusteella. PeoplePower®-tutkimuskonsepti on räätälöitävissä, mutta yhtä hyvin voit hankkia toteutuksen avaimet käteen -palveluna. Tutkimuspalvelut toteutetaan modernilla ja älykkäällä tutkimusteknologialla.

Meiltä saat käyttöösi monipuoliset tutkimukset ja kyselyt sekä välineet tulosten hyödyntämiseen, jotka tukevat liiketoimintasi kehittämistä eri tilanteissa.

PeoplePower®-henkilöstötutkimus

PeoplePower®-henkilöstötutkimus pohjautuu laadukkaaseen viitekehykseen, asiantuntemukseen ja moderniin tutkimusteknologiaan. Sen ytimessä on Engagement/Omistautuneisuus-viitekehys, jota täydentää Työn merkityksellisyys-teema. Kattavat ulkoiset vertailuaineistot antavat syvempää ymmärrystä henkilöstökokemuksen menestystekijöistä ja kehittämisalueista.  Tutkitusti Innostavimmat asiakasyrityksemme palkitaan vuosittain Innostavimmat-seminaarissa.

Tutkimustulokset toimenpiteiksi

Henkilöstötutkimuksiin kuuluu olennaisena osana konsultatiivinen tulosten analysointi, näkemysten ja toimenpidesuositusten kera. Parannamme vaikuttavuutta monipuolisilla tulosten hyödyntämisen palveluilla, muun muassa johtoryhmien ja esimiesten kehittämistyöpajoilla tai sparrauksilla.

Yhdistämme kattavaan vuosittaiseen henkilöstötutkimukseen ketterämpiä Pulssi-kyselyitä, joilla tunnistat kehitystoimien vaikuttavuuden.

Tutkimuksen avulla tunnistat henkilöstön innostumisen ja energian tason, sekä voimavaratekijät niiden taustalla.

Henkilöstötutkimuksen hyödyntäminen

Eezy Flown laaja-alainen osaaminen on käytössäsi tulosten valmistumisen jälkeen. Autamme tunnistamaan olennaisen, valmennamme avainhenkilöt hyödyntämään tuloksia ja vahvistamme vaikuttavuutta monipuolisilla tulosten hyödyntämisen palveluilla. Toteutamme johtoryhmien tai esimiesten kehittämistyöpajoja ja henkilökohtaisia sparrauksia.

Meiltä saat verkkopohjaiset tulosten hyödyntämistä tehostavat palvelut, kuten

  • Tuloksista toimintaan -digivalmennus
  • Esimiesten vinkkikirjasto
  • Pulssit ja Tiimi-Pulssit
  • SnapShot™-tiimikyselyt

Cixtranet®

Suunnittele, kysy, oivalla ja kehitä Cixtranet®-teknologian avulla. Cixtranet®- tutkimus- ja kehittämisalusta mahdollistaa monipuolisen datan hyödyntämisen organisaation kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.  

Moderni tutkimusalustamme on avainasemassa silloin, kun tarvitaan tarkkaa, faktoihin perustuvaa tietoa kehittämisen tueksi. Jatkuvasti kehittyvä Cixtranet®-alusta tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen; työkalut tutkimusten valmisteluun, vastaamiseen ja raportointiin sekä tulosten älykkääseen hyödyntämiseen.

Cixtranet-alusta mahdollistaa laadukkaat henkilöstötutkimukset ja kehittämisen.

Henkilöstötutkimukset – huomioi nämä

Kokeile rohkeasti eri menetelmiä. Numerodata antaa laaja-alaista tietoa helposti, mutta joskus on tärkeää myös syventää asioita esim. haastatteluilla ja datojen yhdistämisellä.

Tutkimus ja kehitys kulkevat käsi kädessä. Pelkkä tieto ei vielä riitä, vaan tarvitset työn rinnalle kumppanin, joka osaa ratkaista ongelmat ja viedä uudet toimintamallit arkeen.

Tunnetason tekijät. Ihmiset eivät aina tiedä, miksi toimivat niin kuin toimivat. Siksi tunnetason tekijöiden mittaaminen on tärkeää.

Nopeat voitot ja pidemmän aikavälin strategia. Osa tutkimuksessa esiin nousevista asioista on usein nopeasti korjattavissa. Tämän lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota strategiaan ja tulevaisuuteen. Miten varmistetaan, että nykyinen tekeminen jatkuu onnistuneesti, mutta samalla huomioidaan tulevaisuuden muutokset? Nopeiden voittojen lisäksi jatkuva kehittäminen ja muutoksen seuraaminen on merkityksellistä ja tärkeää

Miksi tutkimus Eezy Flown kanssa?

  • Tutkimus, kehitys, tekijät ja työkalut kaikki saman katon alta. Osaamme kiteyttää tutkimuslöydökset ja valjastaa ne kehityksen keihäänkärjeksi. Valtava bisnesosaaminen, kaupallistaminen, strategiat ja johtamisen kehittäminen yhdestä osoitteesta.
  • Suomen laajin henkilöstökokemuksen tietopankki. Valtava kansainvälinen taustanormisto huomioiden kulttuurit ja eri henkilöstöryhmät. Yli 30 vuoden kokemus on opettanut muovaamaan palvelumallejamme asiakaslähtöiseksi.
  • Moderni tutkimusteknologia ja tekoälyn niin tutkimuksissamme, kuin tulosten purkamisessa.
  • Vankka teoriatausta yhdistettynä arjen tekemisen tasolle. Vaikka olemme tutkijoita, puhumme ihmistä ja bisnestä.

Asiakkaitamme

HOK-Elanto

HOK-Elanto otti käyttöön Eezy Flown PeoplePower®-henkilöstötutkimuksen vuonna 2011 ja siitä lähtien tulokset ovat parantuneet joka vuosi.

Henkilöstötutkimukset – sopivien toimenpiteiden tukemana – parantavat omistautuneisuutta. Tämä vähentää poissaoloja ja tilapäisen työvoiman tarvetta merkittävästi ja johtaa näin huomattaviin säästöihin.

– Antero Levänen / HOK-Elanto

HOK-Elanto & työkykyjohtaminen

Deltamarin

Strategiatutkimuksesta saadun tiedon pohjalta olemme nyt hioneet omaa strategiaviestintäämme ja pystyneet kohdentamaan sitä oikein. Uskon, että tämän prosessin kautta yrityksemme pystyy tavoittelemaan juuri niitä tavoitteita, joita strategiaamme on linjattu.

– Jari Nurmi / Deltamarin

Deltamarin & strategiatutkimus

Hansel

Yritysjärjestelymme toteuduttua vuonna 2019 oli paikallaan tässä yhteydessä myös arvioida yrityksemme arvojen sisältöä ja toimivuutta. Tarvittiin ja saatiin ulkopuolisen ammattimaista apua ja uskottavuutta näin vaativan kokonaisuuden läpiviemiseen.

– Raili Hilakari / Hansel

Hansel & toimintakulttuurin yhdistäminen

Voimmeko auttaa?

Meiltä saat parasta osaamista tärkeisiin valintoihin. Onnistu kanssamme!

Juha Ala-Lipasti

Business Development & Sales Director

050 540 6407
juha.ala-lipasti@eezy.fi
Ota yhteyttä

Päivi Kari

Business Development & Sales Director

040 064 0005
paivi.kari@eezy.fi
Ota yhteyttä

Jarmo Ruohonen

Business Development & Sales Director

040 057 3194
jarmo.ruohonen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Maarit Ahvenainen

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

040 741 6355
maarit.ahvenainen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Elina Heikkinen

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

040 537 1629
elina.heikkinen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Laura Hietala

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

044 077 3649
laura.hietala@eezy.fi
Ota yhteyttä

Riikka Heino

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

050 366 3752
riikka.heino@eezy.fi
Ota yhteyttä

Linda Johansson

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

050 359 2136
linda.johansson@eezy.fi
Ota yhteyttä

Soili Jyränen

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

040 751 1524
soili.jyranen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Tarja Kaunisto

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

040 352 7402
tarja.kaunisto@eezy.fi
Ota yhteyttä

Sanna Koivisto

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

040 717 9313
sanna.koivisto@eezy.fi
Ota yhteyttä

Elisa Laaksonen

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

050 465 6650
elisa.laaksonen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Johanna Lagos

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

045 262 4785
johanna.lagos@eezy.fi
Ota yhteyttä

Johanna Lehmus

Johtaja, Tutkimus & tieto

040 501 0844
johanna.lehmus@eezy.fi
Ota yhteyttä

Kristiina Leinonen

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

040 536 4935
kristiina.leinonen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Markus Moberg

Asiantuntija, Tutkimus & tieto

050 437 2945
markus.moberg@eezy.fi
Ota yhteyttä

Johanna Nahi

People & Business Development Manager

050 409 2673
johanna.nahi@eezy.fi
Ota yhteyttä

Tai jätä viesti

    Takaisin Tutkimukset-sivulle.