Henkilöstöstötutkimukset

Kilpailuetuna ihmiset

Henkilöstö­­tutkimus johtamisen työkaluna

Ihmiset ratkaisevat jokaisen yrityksen menestyksen. Sitoutuneella henkilöstöllä on suuri merkitys organisaation menestykselle. Eezy Flown henkilöstötutkimuksella johdat henkilöstökokemusta ja yrityskulttuuria tietoon pohjautuen. Laadukkaista tutkimuskonsepteistamme voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan henkilöstötutkimuksen.

Autamme strategian, kulttuurin ja henkilöstökokemuksen yhteensovittamisessa. Tutkimustulokset eivät jää vain numeroiksi tai toiveiksi vaan jalostamme ne kehitysehdotuksiksi, jotka tukevat organisaatiosi kasvua sekä liiketoiminnan tavoitteita. 

Henkilöstötutkimuksen tuoteperheet

Tutkimuksen tuoteperheemme varmistavat, että saat juuri sellaisen tutkimuksen, kuin haluat.

PeoplePower®-henkilöstötutkimus on luotettava keino selvittää organisaation henkilöstökokemuksen nykytila sekä siinä tapahtuneita muutoksia. Tutkimus ja siitä tuotettava konsultatiivinen analyysi kertovat, mihin asioihin keskittymällä organisaation strategia ja kulttuuri saadaan toteutumaan tavoitteiden mukaisesti. PeoplePowerin avulla mittaat ja analysoit henkilöstön innostusta, hyvinvointia ja omistautuneisuutta. Kattavan vertailuaineiston avulla voit verrata oman organisaatiosi tilannetta muihin organisaatioihin. Saat ratkaisukeskeistä asiantuntijatukea tutkimustulosten tulkintaan ja hyödyntämiseen. PeoplePower-henkilöstötutkimuksen pohjalta palkitsemme vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat.

Siqni-henkilöstötutkimuksen avulla kohdennat organisaatiosi kehityspanostukset niihin asioihin, jotka saavat työntekijänne liekkeihin työstään. Siqni-kysely tarjoaa tuoreen, yksilölähtöisen tavan ymmärtää työntekijöitä ja kehittää organisaatiota. Jokaisessa yksilössä on potentiaalia. Tämän potentiaalin esiin saamisessa tarvitaan työntekijäymmärrystä. Siqni-kyselyssä työntekijä valitsee viisi itselleen merkityksellisintä asiaa ja kertoo sitten, miten ne toteutuvat ja miten niiden pitäisi toteutua. Vastausten avulla ymmärrät työntekijöistä ja työyhteisöstä kaikkein merkityksellisimmän ja priorisoit kehitystoimenpiteet oikein yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla. Ketterä ja hyvin konseptoitu Siqni on helppo toteuttaa arjen kiireessä. Future Workplaces on sertifikaatti, joka ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.


Palvelumme

Miksi henkilöstötutkimus Eezy Flown kanssa?

  • Saat laadukkaat ja monipuoliset tutkimuskonseptit ja työkalut.
  • Tarjoamme ymmärrystä, tietoa ja näkemystä, joiden avulla kehität oikeita asioita.
  • Saat yhdestä paikasta parhaat tutkimukset, tekijät ja työkalut toiminnan kehittämiseen.
  • Sinua palvelee aina nimetty asiantuntijatiimi, joka auttaa henkilöstötutkimuksen ja kehitysmatkan jokaisessa vaiheessa.
Trustmary Reviews

Haluatko kuulla lisää?

Varaa aika alla olevasta kalenterista ja asiantuntijamme auttavat sinua.

Voimmeko auttaa?

Meiltä saat parasta osaamista tärkeisiin valintoihin. Onnistu kanssamme!

Johanna Lehmus

Johtaja, Tutkimus & tieto

040 501 0844
johanna.lehmus@eezy.fi

Ota yhteyttä

Tom Grönlund

Myyntijohtaja, Tieto

041 540 6383
tom.gronlund@eezy.fi

Ota yhteyttä

Jarmo Ruohonen

Asiakkuusjohtaja

040 057 3194
jarmo.ruohonen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Seija Ursin-Mustajoki

Asiakkuusjohtaja

050 521 0893
seija.ursin@eezy.fi

Ota yhteyttä

Markus Moberg

Senior tutkimuskonsultti, esihenkilö

050 437 2945
markus.moberg@eezy.fi

Ota yhteyttä

Noora Björkbom

Myynti (Siqni)

050 500 4391
noora@siqni.fi

Ota yhteyttä

Tai jätä viesti