Johdon sparraus Henkilökohtainen kasvu

Sparrausapua vaikeisiin päätöksiin

Johdon sparraus – tukea päätöksentekoon

Sparraaja ja mentori ohjaa vaikeissa päätöksenteon tilanteissa. Sparraukseen kannattaa hakeutua silloin, kun tarvitsee tukea oman päätöksenteon tueksi, toiveissa on ammatillinen ja henkilökohtainen kasvu tai kaipaa tukea omaan urakehitykseen. Hyvä sparraaja on itsekin kokenut johtaja, joka ymmärtää haasteesi ja osaa ohjata kaaoksen keskellä selkeämpään ajatteluun.

Usein sparraussuhteista syntyy pitkiä kumppanuuksia, jossa alussa nähdään tiiviimmin ja kun luottamus ja kumppanisuhde on syntynyt, sinulla on aina joku, keneltä kysyä neuvoa.

Johdon sparraus auttaa eteenpäin

Johtajaksi ei synnytä, vaan se on taito, jota treenataan joka päivä. Siksi johtajan, johtoryhmäläisen, esimiehen ja asiantuntijan ei kannata jäädä haasteidensa kanssa yksin. Ulkopuolinen puolueeton reflektoija auttaa sinua vaikeiden päätösten edessä ja suurien haasteiden edessä.

Miksi?

 • Ulkopuolinen sparraaja on kuin peili. Hän osaa kysyä oikeat kysymykset, auttaa sinua löytämään vastaukset ja tilivelvollistaa muutoksen askeleissa.
 • Ääneen puhuminen auttaa reflektoimaan omaa ajattelua. Joskus vastaukset vaikeisiin kysymyksiin syntyvät kuin itsestään.
 • Kokenut sparraaja on itsekin kokenut johtaja. Hän tuntee haasteesi ja osaa ohjata kohti strategista ajattelua.

Kenelle?

 • Johtajille, jotka tarvitsevat tukea omaan työhönsä, päätöksentekoon tai oman johtajuuden vahvistamiseen.
 • Johtoryhmäläisille, jotka haluavat kehittyä tuloksekkaammaksi ja löytää yhteisen vision.
 • Esihenkilöille, jotka haluavat kasvaa ja onnistua työssään paremmin.
 • Asiantuntijoille, jotka kaipaavat ulkopuolista sparrausapua oman uran, kasvun ja ammatillisen kasvun parissa.
 • Palkitsemiseen, sitouttamiseen ja tueksi uusiin haasteisiin.

Johdon sparraus – huomioi nämä

 • Valitse kokenut ja monialainen kumppani. Sparraajan kanssa täytyy löytää luottamuksellinen suhde, jotta henkilökohtainen kasvu saa vahvan pohjan. Paras sparraaja tuntee johtajan haasteet ja on tehnyt itse samaa työtä. Vain siten hän voi toimia peilinä vaikeissa muutostilanteissa.
 • Montako kertaa kannattaa tavata? Ideoita ja näkökulmia syntyy jo heti ensi tapaamisella, mutta oikea muutos tarvitsee tuekseen useamman tapaamisen. Muutokset ja päätöksentekoprosessit ovat usein hitaita ja tarvitsevat aikaa.
 • Sparrausohjelma auttaa kasvamaan ihmisenä. Hyödynnämme samoja sosiaalisia taitoa työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Oman elämän, päätöksenteon, työn ja johtamisen tarkastelu hyödyntää siis kaikilla elämän osa-alueilla.
 • Sparrausohjelma auttaa kasvamaan ja sitouttamaan. Onko teidän organisaatiossanne tulevaisuuden lupaus, joka tarvitsisi tukea kasvun polulleen? Ulkopuolinen sparraaja ei ole vain ylimmän johdon tuki, vaan auttaa myös kasvupotentiaalisia esimiehiä, johtoryhmää ja asiantuntijoita työssään.

Miksi Eezy Flown johdon sparraus?

 • Osaaminen, työkalut, metodit, mallit ja tekijät saman katon alta.
 • Kaikki kasvun palvelut: johtamisen kehittäminen, strategia, konseptointi, asiakaskokemus, työntekijäkokemus ja muutosjohtaminen.

Asiakkaitamme

Metsä Group

Flown väki näkee vaivaa, jotta ohjelmien toteutukset ovat varmasti vaikuttavia. Yksi tärkeä pyrkimys on päästä lähelle osallistujien omaa työarkea.

Valmentajat ovat olleet kiinnostuneita esimiesten työn sisällöistä, jotta voivat aidosti auttaa heitä kehittämään taitojaan. Sisällöt on siis viety hyvin meidän ihmisten arkeen.

– Niina Salminen / Metsä Group

Metsä Group -yhtiöt

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Nostimme asiakas- ja henkilöstökokemuksen päivittäisessä tekemisessä keskiöön. Henkilöstö oli helppoa saada mukaan, sillä jokainen meillä haluaa tuottaa hyvää palvelua ja asiakaskokemuksia.

Valmennuksen myötä kaikki meillä oivalsivat, että hyvät asiakaskokemukset eivät onnistu ilman hyviä henkilöstökokemuksia.

– Sami Häsä / Lähitapiola Pääkaupunkiseutu

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Asuntosäätiö

Varmasti suurin hyöty konkretisoituu vuosittain tehtävän henkilöstökyselyn tuloksissa. Tulokset ovat parantuneet ja ihmiset ovat hyvällä fiiliksellä.

– Jari Riskilä / Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy

Asuntosäätiö

Voimmeko auttaa?

Meiltä saat parasta osaamista tärkeisiin valintoihin. Onnistu kanssamme!

Riikka Korpinen

Valmentaja, johtaminen & vuorovaikutus

050 300 2547
riikka.korpinen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Juri Röhr

Johtaja, valmennus & yritysmuotoilu

040 521 9262
juri.rohr@eezy.fi

Ota yhteyttä

Markku Silventoinen

Kehitysjohtaja

040 045 0305
markku.silventoinen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Harri Tammiruusu

Valmentaja & yritysmuotoilija, liiketoimintakehitys

050 055 8888
harri.tammiruusu@eezy.fi

Ota yhteyttä

Tai jätä viesti

Takaisin Johtaminen & valmennukset -sivulle.