Siqni Henkilöstötutkimus

Ymmärrä merkityksellinen

Kohdenna organisaatiosi kehityspanostukset sinne, missä niillä on suurin vaikuttavuus. 

Siqni-henkilöstötutkimus tarjoaa tuoreen, yksilölähtöisen tavan ymmärtää työntekijöitä ja kehittää organisaatiota. Jokaisessa yksilössä on potentiaalia ja jokaisesta työntekijästä on yrityksen voimavaraksi. Yrityksen vastuuna ja tehtävänä on tehdä parhaansa luodakseen ympäristön, jossa työntekijä haluaa antaa tuon potentiaalinsa yrityksen käyttöön. Siinä onnistumiseen tarvitaan työntekijäymmärrystä. 

Siqni on henkilöstökysely, jossa työntekijä valitsee ensin viisi itselleen merkityksellisintä asiaa ja kertoo sitten, miten ne toteutuvat ja miten niiden pitäisi toteutua. Vastausten avulla ymmärrät työntekijöistä ja työyhteisöstä kaikkein merkityksellisimmän ja priorisoit kehitystoimenpiteet oikein.

Nopea ja ketterä henkilöstökysely

  • Siqni on helppo ottaa käyttöön ja ketterä toteuttaa.
  • Pääset aloituksesta tuloksiin jopa kolmessa viikossa.
  • Olemme panostaneet palvelumme helppokäyttöisyyteen kaikilla tasoilla.
  • Asiantunteva ja palvelualtis tiimimme tukee sinua koko prosessin läpi.


Siqni minuutissa!

Katso minuutin mittainen esittely siitä, miten Siqni auttaa sinua keskittymään oleelliseen. Mikä saa ihmiset liekkeihin ja mikä vie organisaation sen tavoitteita kohti?

Tutustu tarkemmin

Pieni opas työntekijäymmärryksestä

Lataa maksuton opas ja tutustu viiteen keskeiseen asiaan, jotka jokaisen johtajan ja esihenkilön tulisi tietää työntekijäymmärryksestä.

Future Workplaces -sertifiointi

Future Workplaces -sertifikaatti kertoo työpaikan rohkeudesta, intohimosta ja inhimillisyydestä. Sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joihin on onnistuttu rakentamaan poikkeuksellisen hyvä työntekijäkokemus. Sertifikaatti ei perustu työpaikan ulkopuolisten tahojen, tai johdon, ennalta määrittämään malliin työhyvinvoinnista, motivaatiosta tai hyvästä työpaikasta. Sen sijaan sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.

Varaa tapaaminen!

Näytämme mielellämme, miten Siqni toimii! Varaa alta aika suoraan kalenteristamme, niin pääset keskustelemaan myyntimme Tompan tai Nooran kanssa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Tom Grönlund

Myyntijohtaja, Tieto

041 540 6383
tom.gronlund@eezy.fi

Ota yhteyttä

Noora Björkbom

Myynti (Siqni)

050 500 4391
noora@siqni.fi

Ota yhteyttä

Tai jätä viesti

Täytä tietosi lomakkeelle, niin otamme sinuun pian yhteyttä.