LähiTapiola Vellamon strategian kirkastaminen

LähiTapiolan uusi ryhmästrategiakausi oli käynnistymässä. Kouvolan, Päijät-Hämeen, Hyvinkään ja Riihimäen seutukunnissa toimivassa alueyhtiö LähiTapiola Vellamossa haluttiin osallistaa henkilöstö työstämään paikallisyhtiön strategiaa. Tavoitteena oli luoda yhtiölle omannäköinen strategia ja siitä johdetut toimintasuunnitelmat, joihin jokainen vellamolainen pystyisi vaikuttamaan ja sitoutumaan.

”Kehittämisessä oli mukana hallitus, esihenkilöt ja koko henkilöstö. Halusimme lisäksi vahvistaa kyvykkyyttämme muutosjohtamisessa käynnissä olevien hankkeiden ja ympäröivien muutosvoimien taklaamiseksi”, kertoo Johanna Siiropää, hallintojohtaja.

”Henkilöstö oli mielissään, kun he pääsivät mukaan vaikuttamaan. Osaa hieman arvelutti, luovutaanko vahvasta myyntikulttuurista asiakaspalveluun ja tavoitettavuuteen panostamisen kustannuksella, mutta sehän ei ole ollenkaan tarkoitus”, Siiropää jatkaa.

”Matka eli strategiointi oli työn antoisin osuus ja sen kautta pääsimme työn ytimeen. Yhteistyö Eezy Flown valmentajien kanssa sujui mutkattomasti ja tehokkaasti. Koimme heidät enemmän kumppaneiksi kuin konsulteiksi.”

Johanna Siiropää, hallintojohtaja, LähiTapiola Vellamo

Strategiatyöpajoissa sanoitettiin unelmia

Eezy Flown työpajojen tuloksena kirjoitettiin auki yhtiön strategiakauden tavoitteet ja numeropolku sekä laadittiin strategian roadmap tuleville viidelle vuodelle. Vellamon unelma sanoitettiin myös kirjalliseen muotoon hissipuheeksi.

”Matka eli strategiointi oli työn antoisin osuus ja sen kautta pääsimme työn ytimeen. Yhteistyö Eezy Flown valmentajien kanssa sujui mutkattomasti ja tehokkaasti. Koimme heidät enemmän kumppaneiksi kuin konsulteiksi”, kiittelee Siiropää.

LähiTapiola Vellamon tulevien vuosien toimintaa ohjaavat nyt yhdessä laaditut tavoitteet. Lähivuosien panostus asiakaskokemukseen on käynnistänyt rekrytoinnit, jotka on jo toteutettu ja uusi joukko vellamolaisia on perehtymässä alaan, taloon ja uusiin työkavereihin.

Ratkaisun toteuttajat

Riikka Korpinen

Valmentaja, johtaminen & vuorovaikutus

050 300 2547
riikka.korpinen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Heli Saarelainen

Valmentaja, muutosjohtamisen asiantuntija

050 376 1139
heli.saarelainen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Lue lisää onnistumisia