Eezy Flown valmentajatiimi vahvistuu 

Eezy Flow kasvaa ja osaajajoukkomme vahvistuu! Alkuvuodesta valmentajavahvuuteemme liittyivät Brando Louhivaara, Sari Tuura ja Tommi Liesniemi

Innovoittaja Brando Louhivaaralla on vuosikymmenten kokemus media-alalta. Louhivaara on luova innostaja ja fasilitoija, jonka suurin intohimo on kehittää työyhteisöjä, jotka innovoivat ja kehittävät jatkuvasti uutta. Tiimiläiset luonnehtivat Brandoa lämmöllä – “Innostavin johtaja, mitä minulla on koskaan ollut.” 

Liiketoiminnan kehittäjä Sari Tuuralla taas on vuosikymmenten kokemus ja ymmärrys kaupan alan kehittämisestä ja valmennuksista. Hänen vahvuuksiinsa lukeutuvat sidosryhmätyöskentely ja verkostoituminen, ratkaisukeskeisyys ja kaupallinen ajattelu sekä aito kiinnostut ihmisiin. Asiakkaan mukaan ”Sari innostuu ja saa muutkin innostumaan omalla hersyvän iloisella tyylillään!” 

Työyhteisöjen kehittäjä Tommi Liesniemen vuosikymmenten kokemus on puolestaan karttunut terveydenhuollon ja lääketeollisuuden alalta. Liesniemen tavoitteena on rakentaa ja kehittää sidosryhmien välistä yhteistyötä, valjastaen tietämystä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kollega kuvailee Tommin vahvuuksia: ”Rohkeus ja rehellisyys – Tommin esimerkillä koko tiimi voi olla innovatiivisempi ja menestyvämpi.” 

Eezy Flown liiketoimintajohtaja Kalle Ruuskasen mukaan valmennuksille ja konsultoinnille on nykyisessä maailmantilanteessa riittänyt kysyntää.  

”Esihenkilöt kaipaavat tukea etäjohtamiseen ja moni yhtiö rakentaa ja kirkastaa strategiaansa uudessa toimintaympäristössä. Eezy Flown vahvistunut valmentajatiimi auttaa organisaatioita kehittymään tulevaisuuden haasteet huomioiden”, kertoo Ruuskanen. 

Me Eezy Flowlla autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa liiketoimintaa tutkimuksen, strategian, johtamisen ja muutoksen keinoin. Teemme maailmasta parempaa kohtaaminen kerrallaan.  

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kuinka voisimme auttaa organisaatiotasi menestymään! 

Brando Louhivaara

Valmentaja, innovoittaja

040 822 7668
brando.louhivaara@eezy.fi

Ota yhteyttä

Sari Tuura

Valmentaja, yritysmuotoilija
Osaamisen Johtaminen

045 275 6692
sari.tuura@eezy.fi

Ota yhteyttä

Tommi Liesniemi

Muutosvalmentaja

040 560 8555
tommi.liesniemi@eezy.fi

Ota yhteyttä

Uutiset