Muutostoimisto Flow ja Eezy Spirit yhdistyvät

Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 16.9.2020

Liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyhtiö Muutostoimisto Flow ja Eezy-konserniin kuuluva tutkimusyhtiö Eezy Spirit yhdistyvät. Tavoitteena on tuoda markkinoille entistä vaikuttavampi työelämätutkimus-, valmennus- ja konsultointiyhtiö vastaamaan työelämän murrokseen.

”Tulevaisuuden liiketoimintakehitys ja työelämävalmennus vaativat rinnalleen entistä enemmän tutkimustietoutta. Yhdistymisellä otamme laajemman jalansijan markkinoilta ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisempia palveluita”, kertoo Muutostoimisto Flown partneri Kalle Ruuskanen.

Eezy Spirit on henkilöstötyytyväisyystutkimusten markkinajohtaja Suomessa. Yhtiöllä on yli 30 vuoden kokemus henkilöstötutkimuksista ja vuosittain tutkimuksiin osallistuu yli 200 000 ihmistä yhteensä yli 50 eri maasta. Muutostoimisto Flow on muutosjohtamiseen keskittynyt valmennus- ja konsultointiyhtiö. Flow uudistaa strategioita, konsepteja, johtamista sekä henkilöstö- ja asiakaskokemusta.

Yhtiöiden yhdistetty liikevaihto vuonna 2019 oli noin 6 miljoonaa euroa ja ne työllistävät noin 50 henkilöä.

”Olemme tehneet Eezyn kanssa paljon yhteistyötä vuosien varrella ja meillä on selvästi yhteinen tahtotila toimialan tulevaisuudesta. Kehitystyö lähtee organisaation kulttuurista, joka heijastuu sittemmin asiakkaille. Sen takia henkilöstödata on niin tärkeää”, Ruuskanen kertoo.

”Henkilöstön hyvinvointi, osaaminen ja suorituskyvyn parantaminen tulevat olemaan ydinteemoja. Meidän molempien missiona on rakentaa parempaa työelämää. Kun ihmiset voivat hyvin, yritykset voivat hyvin”, Eezy-konsernin toimitusjohtaja Sami Asikainen sanoo.

Korona nosti strategiatyön tarvetta

Ruuskasen mukaan koronan alkusäikähdyksen jälkeen esimiesten valmennukselle ja konsultoinnille on riittänyt kysyntää. Esimiehet kaipaavat tukea etäjohtamiseen ja moni yhtiö rakentaa kiireellä uutta strategiaa ja digitalisoi liiketoimintojaan. Uusi yhteistyö tuo mukanaan henkilöstön äänen ja tutkittua työelämätietoutta.

”Nojaamme Flowlla työssämme kokemuksen ja luovuuden lisäksi myös vahvasti dataan ja metodeihin. Olemme maailman suurimman muutosjohtamisen tutkimusyhtiön Proscin virallinen kumppani Suomessa ja vahvistamme suomalaista muutosjohtamista kouluttamalla muita.”

Myös Eezy jatkaa kasvuaan koronasta huolimatta.

”Viemme aktiivisesti Eezyn kasvustrategiaa eteenpäin. Yhdistymisen kautta tuplaamme tutkimus- ja konsultointibisneksen liikevaihtomme. Olen iloinen, että voimme palvella asiakkaitamme entistä laajemmin”, Asikainen iloitsee.

Lisätietoja:

Kalle Ruuskanen, Strategi ja partneri, Muutostoimisto Flow, 050 511 9723, kalle.ruuskanen@flow.fi

Sami Asikainen, Eezy-konsernin toimitusjohtaja, 040 700 9915, sami.asikainen@eezy.fieezyspirit.fi

Uutiset