REKRY: Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija (B2B)

Me Eezy Asiantuntijapalveluilla luomme menestystä ja merkitystä yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Autamme asiakkaitamme rakentamaan tulevaisuuskestäviä yrityksiä ja inhimillisempää työelämää. 

Etsimme nyt markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa osaksi markkinointi- ja viestintätiimiämme.

Tulet osaksi moniyhtiöympäristöämme ja työskentelet mm. konsultointi-, valmennus- ja tutkimusyhtiö Eezy Flown, työntekijä- ja asiakasymmärrysyhtiö Siqnin, yrityskulttuuritoimisto Leidenschaftin ja henkilöhakuihin erikoistuneen Eezy Personnelin parissa.

Mitä odotamme sinulta?

Tässä roolissa tärkein tehtäväsi on helpottaa palveluidemme ostamista ja myymistä. Varmistat, että markkinointi ja myynti puhaltavat yhteen hiileen ja tekevät töitä yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen. Tuottamasi materiaalit toimivat markkinoinnin automaation moottorina ja autat asiantuntijoitamme kaupallistamaan omaa osaamistaan ja viestimään siitä.

Uudelta kollegaltamme toivomme useamman vuoden kokemusta B2B-sektorin digitaalisesta sisältömarkkinoinnista, sen työkaluista, teknologioista ja järjestelmistä. Tuotat sujuvaa kaupallista sisältöä, hyödynnät Hubspotia ja WordPressiä työssäsi ja osaat kääntää asiantuntijoidemme näkemykset LinkedIn-postauksiksi, uutiskirjeiksi, artikkeleiksi ja kampanjoiksi.  

Suhtaudut työhösi intohimolla ja haluat rakentaa Suomeen tulevaisuuskyvykkäitä organisaatioita ja inhimillisesti kestävää työelämää. Olet kiinnostunut johtamisen kehittämisestä, yrityskulttuurimuotoilusta, strategioista ja tiedolla johtamisesta.

Toimit ketterästi ja monikanavaisesti: sisäinen toimittajasi nappaa olennaisen asiantuntijoidemme syväosaamisesta ja haluat tarjota ratkaisuja asiakkaidemme kasvun ja kehityksen haasteisiin. Koulutukseltasi voit olla esim. tradenomi tai KTM.

Miksi Eezy Asiantuntijapalvelut?

Meillä pääset osaksi dynaamista, vauhdikasta ja hulvatonta työyhteisöä, jossa syömme omia lääkkeitämme: johdamme systemaattisesti tavoitekulttuuriamme, panostamme laadukkaaseen johtamiseen, osallistamme henkilöstöämme ja rakennamme tiivistä työyhteisöä. Toimit ketterässä ja nopeatahtisessa kolmihenkisessä lähitiimissä, osana suurta ja tunnettua konsernia.

Meillä saat olla ylpeä kollegoistasi! Teemme merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen. Uskomme yritysten kasvuun ja kannattavuuteen inhimillisen pääoman keinoin ja kerromme tarinoita niin asiakkaiden onnistumisista kuin omista osaamisalueistamme.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden, konsulttien, suorahakukonsulttien ja yrityskulttuurimuotoilijoiden kanssa. Tehtävässäsi raportoit markkinointi- ja viestintäpäälliköllemme Satu Olkinuora-Valkoselle. Pääset myös osaksi Eezy-konsernin markkinointitiimiä, jossa pääset oppimaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden liiketoimintojen markkinoijien kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee lokakuusta lähtien Helsingin Pasilaan rakentuvassa uudessa upeassa toimistossamme aivan Triplan vieressä.

Tuleva esihenkilösi Satu kuvailee Eezy Asiantuntijapalveluita ja kyseistä työtä näin:

”Eezy Flowlla ja Personnelilla tehdään töitä intohimolla. Asiakkaamme luottavat meihin liiketoiminnan ydinkysymysten ratkaisussa. Olemme ihmisbisneksessä ja se näkyy: uskomme, että kaikki liiketoiminta ja kilpailukyky lähtee ihmisistä ja inhimillisen pääoman kasvattaminen on avain kasvuun. Haluamme olla kiinnostava, uskottava ja ostettava. Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana olet avainroolissa asiantuntijoiden onnistumisen taustalla. Osaat kaupallistaa ja konkretisoida konsulttien visiot, oli kyseessä sitten osaamiskartoitusten tuotesivut ja muutosjohtamisen tutkimusjulkaisu.”

Ota seuraava askel kohti onnistumista

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta viimeistään torstaina 22.6.2023. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV.

Rekrytointi on kiireellinen ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Mikäli sinulla herää rekrytoinnista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Voit myös soittaa tulevalle esihenkilöllesi Satu Olkinuora-Valkoselle 040 455 7490 tai satu.olkinuora-valkonen@eezy.fi seuraavina ajankohtina: ma 12.6. klo 14–15, ti 13.6. klo 10–11, ma 19.6. klo 12–13 tai ke 21.6. klo 10–11.

Haku alkaa 8. kesäkuuta 2023 ja päättyy 22. kesäkuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezy on työelämän asiantuntijayhtiö. Tavoitteemme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme 32 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota vuosittain. Olemme työllistäneet, tutkineet ja kehittäneet suomalaista työelämää jo yli 30 vuoden ajan.

Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. 

Tutustu Eezy Asiantuntijapalveluihin:

flow.eezy.fi

leidenschaft.fi

www.siqni.fi

personnel.eezy.fi

Luodaan yhdessä onnistuneita työkokemuksia!

Uutiset