Digita on suurin nousija Suomen innostavimpien työpaikkojen joukosta

Digita on langattomien viestintäverkkojen verkko-operaattori, jossa henkilöstön hyvinvointi on osa strategiaa. Digitan tavoitteena on olla Suomen suurin digitaaliseen infraan keskittynyt yritys. Lisäksi yhtiö haluaa olla alan paras paikka tehdä töitä.

Strategiaa lähdettiin uudistamaan kaksi vuotta sitten, ja työ on tuottanut tulosta – henkilöstön sitoutuneisuus ja innostuneisuus on nostanut yhtiö Suomen innostavimpien työpaikkojen joukkoon.

”Henkilöstön sitoutuneisuus ja innostuneisuus näkyy myös asiakkaille päin. Asiakastyytyväisyys on kasvanut huomattavasti ja on korkealla tasolla.”

Vesa Tykkyläinen, CEO, Digita Oy

Digita palkittiin suurimpana nousijana keskisuurten organisaatioiden sarjassa Innostavimmat-tulevaisuusseminaarissa vuonna 2022. Suurin nousija -palkinto myönnetään organisaatiolle, joka on onnistunut parantamaan henkilöstötutkimuksensa tulosta eniten kaikista Eezy Flown asiakkaista.

– Henkilöstön innostuneisuus näkyy myös asiakkaille päin. Asiakastyytyväisyys on kasvanut huomattavasti ja on korkealla tasolla, kertoo Vesa Tykkyläinen, CEO.

– Hyvinvointi näkyy meillä hyvänä fiiliksenä, jaksamisena, yhteistyönä ja innostuksena. Se näkyy aina asiakkaille asti, jatkaa Taija Lehtola, CHRO.

Katso videolta, miten henkilöstön hyvinvointiin panostetaan Digitassa.

Lue lisää onnistumisia