FlowTalk-webinaari: 100% vastuu ja asenne 3.11.

FlowTalk-webinaarisarja on täällä! Kuinka yksilöllinen johtaminen voi luoda organisaatioille merkittävää kilpailuetua? Vietä perjantaiaamusi Eezy Flown kanssa vaikuttavan johtamisen äärellä ja ilmoittaudu avoimiin keynote-puheenvuoroihimme.

Johtaminen on kohtaamista
  • Aika: 1.9.2023 klo 8.30-9.00
  • Puhuja: Juri Röhr

Tunne on kokijalleen totta
  • Aika: 6.10.2023 klo 8.30-9.00
  • Puhuja: Markku Silventoinen

100 % vastuu ja asenne
  • Aika: 3.11.2023 klo 8.30-9.00
  • Puhuja: Juri Röhr

Erilaisuus ja luottamus
  • Aika: 1.12.2023 klo 8.30-9.00
  • Puhuja: Markku Silventoinen

30 minuutin maksuton minipuheenvuoro virittää sinut päivääsi ja antaa ajattelemisen aihetta: jotain mitä voit viedä heti omaan työhösi ja käytäntöön.


Ilmoittaudu kuulolle


Puhujat

Juri Röhr

Juri Röhr on kokenut valmentaja, jolla on kyky suunnata ihmisten ajattelumalleja kohti yhteistä tekemistä, vastuun kantamista ja erilaisuuden ymmärtämistä.

Juri tietää kokemuksesta parempien esihenkilöpalveluiden olevan parhaiden palveluiden sydän. Hän osaa herättää ymmärtämään oman käyttäytymisen merkityksen onnistuneessa esihenkilötyössä, sillä johtaminen on kohtaamista.

Vaikka ihmiset tekevät strategian todeksi, usein johtaminen jää operatiivisen vastuun alle. Juri muistuttaa, että esihenkilötyö on palveluammatti, jossa mahdollistat toisten onnistumisen. Innostuneella asenteella hän auttaa meitä rakentamaan yhdessä parempaa huomista, kohtaaminen kerrallaan.

Juri Röhr

Johtaja, valmennus & yritysmuotoilu

040 521 9262
juri.rohr@eezy.fi

Ota yhteyttä

Markku ”Make” Silventoinen

Make on Suomen johtavia vaikuttavan esihenkilötyön ja muutosjohtamisen asiantuntijoita yli 20 vuoden kokemuksella. Erityisosaamisena Makella on johtamisen tai organisaation muutosten muotoilu, ja vaikuttava toteutus henkilöstön sitoutumisen ja tuloksenteon näkökulmasta.

Ihmiset kilpailuetuna on Maken intohimo. Make on innokas ideoija, joka pohtii jatkuvasti, miten asioita voisi tehdä fiksummin ja tehokkaammin. Maken oma laaja kansainvälinen kokemus rikastaa työtä, kun asiakkaalla on monikulttuurinen työyhteisö. Valmentajana Make on innostava ja helposti lähestyttävä, ja vie asiat aina konkretiaan.

Markku Silventoinen

Kehitysjohtaja

040 045 0305
markku.silventoinen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Webinaarit & tilaisuudet