Innostavimmat -tulevaisuus­seminaari 14.3.2023 klo 8.30-10.30

Vuoden odotetuin tapahtuma tulevaisuusorientoituneille kasvuyrityksille!

Vuoden odotetuin tulevaisuusseminaari

Mikä yhdistää tekoälyä, yrityskulttuuria, vastuullisuutta ja erilaisuuden hyödyntämistä?

Tervetuloa pureutumaan tulevaisuuskestävien kasvuyhtiöiden maailmaan, jossa huippuasiantuntijat johdattavat meidät huomisen menestyksen äärelle.

Puhujat:

  • Henri Hyppönen, Co-founder, Alt-Company
  • Panu Luukka, kirjalija, yrityskulttuurimuotoilija, Leidenschaft
  • Tina Karme, Sustainable Business Explorer
  • Timo Kiuru, Creative Director, kirjailija

Livelähetyksen kruunaa Suomen innostavimpien työpaikkojen palkitseminen.

Tilaisuus on maksuton.

Lavalle astuvat

Henri ”Henkka” Hyppönen

Co-founder, Alt-Company

Henri Hyppönen on luova johtaja, kirjailija, puhuja, TV-juontaja ja sarjayrittäjä. Hän on perustanut lukuisia yrityksiä, mukaan lukien tekoäly-yhtiö Alt-Companyn, ja puhuu ihmisten luovuuden ja tekoälyn välisestä yhteistyöstä.

Panu Luukka

Co-founder, yrityskulttuurimuotoilija, Leidenschaft

Panu Luukka on Suomen johtava yrityskulttuurin ja modernin työntekijäkokemuksen asiantuntija. Panu tunnetaan intohimoisena ja räväkkänä paremman ja tuottavamman työelämän puolestapuhujana. Panun vuonna 2019 julkaisema Yrityskulttuuri on kuningas -kirja toimii suomalaisen yrityskulttuurin oppimateriaalina.

Tina Karme

Sustainable Business Explorer, Eezy Flow

Tina Karme on Euroopan johtavia vastuullisuuden ja kestävän johtamisen asiantuntijoita. Tina on Suomen ainoa YK:n kouluttama kansainvälisen johtamisen ja kestävän liiketoiminnan erikoisosaaja. Hän on lisäksi toiminut useissa asiantuntija- ja hallitustehtävissä vastuullisuuden ja johtamisen saralla sekä tutkijana ja luennoitsijana kansainvälisissä yliopistoissa. 

Timo Kiuru

Creative Director, kirjailija

Timo Kiuru on kansainvälisesti palkittu, globaali luova johtaja. Kiuru on työskennellyt muun muassa Samsungin, Googlen, McLarenin, Microsoftin ja Minin projekteissa luovana johtajana. Timo Kiuru palkittiin globaalilla 40 under 40 -toimialapalkinnolla vuonna 2016 sekä Kunniamaininnalla Vuoden Puhuja Gaalassa 2019.

Tunnelmia viime vuodelta

Lue lisää teemoista