Konfliktikyvykäs tiimi, 18.3.2024


Kesto: Klo 8.00-9.30 Sijainti: Etävalmennus Kieli: suomi Hinta: Pe 1.3.2024 ilmoittautuneille Early Bird -hinta 199 € + alv, myöhemmin 299 € + alv Ilmoittaudu viimeistään: 15.03.2024

Konfliktikyvykkyys on taito, jota voi ja pitää harjoitella. Rakentava erimielisyys vie meitä kohti parempaa liiketoimintaa ja päätöksiä. Kulttuuriimme on vahvasti kuulunut konfliktien välttely, jonka seurauksena kehitysehdotuksia tai eriäviä mielipiteitä ei uskalleta tuoda esiin. Rakentava konflikti laajentaa keskustelua ja tuo tilaa kehitykselle.

Konfliktikyvykäs tiimi -online-valmennus tarjoaa sinulle käytännön työkaluja ja strategioita konfliktien hallintaan sekä tiimin vahvuuksien maksimoimiseen. Työpajassa avataan Kim Scottin arvostavan suorapuheisuuden malli ja opetellaan muutama hyödyllinen käytönnön taito, joilla pääset eteenpäin.

Online-valmennus on jatkoa Riikan 1.3.2024 webinaarille.

Valmentaja

Riikka Korpinen on johtamisen ja vuorovaikutuksen valmentaja, psykoterapeutti ja työyhteisövalmentaja, joka auttaa konfliktitiimejä kohtaamaan toisensa. 

Riikka rakentaa organisaatioita ihmisen näkökulmasta. Riikan maailmassa elämä ei ole yksilölaji, vaan tulos tehdään yhdessä onnistumalla. Kun ihminen kokee tulevansa arvostetuksi, hän työskentelee motivoidummin ja sitoutuneemmin, ja jaksaa paremmin.

Koulutukseltaan Riikka on teologian maisteri, valtiotieteiden kandi, dialoginen psykoterapeutti, Prosci-sertifioitu muutosjohtamisen osaaja ja sertifioitu Disc-käyttäytymisprofiilivalmentaja. Hän ammentaa poikkeuksellisen monipuolisesta työkokemuksestaan sekä kiinnostuksenkohteistaan psykologiasta ja filosofiasta.

Hinta

Pe 1.3.2024 ilmoittautuneille Early Bird -hinta 199 € + alv, myöhemmin 299 € + alv

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Maksuehto on 14pv.

Ilmoittaudu mukaan tästä!