9.2. Kasvun asenteen johtaminen / HKI

Miten johtaminen elää ajassa ja kuinka kasvun asennetta voi johtaa?

Tervetuloa keskustelemaan kasvun asenteen johtamisesta, johtamisen trendeistä ja muutoksesta. Aamu tarjoaa läpileikkauksen erilaisiin johtamismalleihin, lisäksi keskustellaan kohtaamisten merkityksestä lähijohtamisessa ja sivutaan oman toiminnan analysointia.

  • Miten johtamisen kehittämisellä varmistetaan strategian toteutuminen?
  • Miten johtamisen mallintaminen auttaa kasvun asenteen haltuun ottamisessa?
  • Kuinka vaikuttavalla lähijohtamisella vaikutetaan yksilön hyvinvointiin?
  • Case-esimerkkejä menestyksekkäästä johtamisen kehittämisestä

Tilaisuus on suunnattu ylimmälle johdolle ja tarjoaa oivalluksia, reflektointia ja verkostoitumista muiden johtajien kanssa.

Tilaisuuden fasilitoivat Eezy Flown johtamisen valmentajat Markku Silventoinen ja Juri Röhr. Tilaisuus on maksuton. Paikalla aamiaistarjoilu.

  • Aika: pe 9.2.2024 klo 8.30–10.00
  • Paikka: Eezy, Maistraatinportti 1, 2. kerros, 00240 Helsinki

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt


Fasilitoijat

Juri Röhr

Juri Röhr on kokenut valmentaja, jolla on kyky suunnata ihmisten ajattelumalleja kohti yhteistä tekemistä, vastuun kantamista ja erilaisuuden ymmärtämistä.

Juri tietää kokemuksesta parempien esihenkilöpalveluiden olevan parhaiden palveluiden sydän. Hän osaa herättää ymmärtämään oman käyttäytymisen merkityksen onnistuneessa esihenkilötyössä, sillä johtaminen on kohtaamista.

Vaikka ihmiset tekevät strategian todeksi, usein johtaminen jää operatiivisen vastuun alle. Juri muistuttaa, että esihenkilötyö on palveluammatti, jossa mahdollistat toisten onnistumisen. Innostuneella asenteella hän auttaa meitä rakentamaan yhdessä parempaa huomista, kohtaaminen kerrallaan.

Juri Röhr

Johtaja, valmennus & yritysmuotoilu

040 521 9262
juri.rohr@eezy.fi

Ota yhteyttä

Markku ”Make” Silventoinen

Make on Suomen johtavia vaikuttavan esihenkilötyön ja muutosjohtamisen asiantuntijoita yli 20 vuoden kokemuksella. Erityisosaamisena Makella on johtamisen tai organisaation muutosten muotoilu, ja vaikuttava toteutus henkilöstön sitoutumisen ja tuloksenteon näkökulmasta.

Ihmiset kilpailuetuna on Maken intohimo. Make on innokas ideoija, joka pohtii jatkuvasti, miten asioita voisi tehdä fiksummin ja tehokkaammin. Maken oma laaja kansainvälinen kokemus rikastaa työtä, kun asiakkaalla on monikulttuurinen työyhteisö. Valmentajana Make on innostava ja helposti lähestyttävä, ja vie asiat aina konkretiaan.

Markku Silventoinen

Kehitysjohtaja

040 045 0305
markku.silventoinen@eezy.fi

Ota yhteyttä

Webinaarit & tilaisuudet