Eezy Flow, Leidenschaft ja Siqni yhdistyvät

Kivojen tyyppien kanssa on aina mahtavaa tehdä töitä. Etenkin, mikäli he ovat huipputalentteja, asiakkaidensa rakastamia ja todistetusti loistavia työyhteisöjä.

Me Eezy Flowlla, kulttuuriyhtiö Leidenschaftilla ja tutkimustalo The Siqnificant Companylla päätimme lyödä hynttyyt yhteen! Niinku styylaa vakkariin, jos stadilaiselta kysyy.

Yhdessä muodostamme Suomen merkittävimmän tutkimus-, konsultointi- ja valmennustalon, jonka palvelut kattavat läpi koko yrityksen elinkaaren.  

Unelmoimme täydellisistä yrityksistä sekä onnellisista ja hyvinvoivista työyhteisöistä.

”Perustimme Leidenschaftin ja the Siqnificant Companyn muuttaaksemme suomalaisen tavan tehdä töitä. Iloksemme olemme todenneet, että Eezy jakaa tämän mission kanssamme. Se, että yhdistämme voimamme, on mielestämme upea uutinen suomalaiselle työelämälle. Yhdessä meillä on leveämmät hartiat viedä muutosta eteenpäin”, toteavat Leidenschaftin ja the Siqnificant Compayn perustajat Panu Luukka, Mona Rundberg ja Markus Jussila. 

“Tavoitteenamme on nostaa yhdessä yritysten kasvuun ja kukoistukseen tähtäävä tutkimus ja konsultointi täysin uudelle tasolle hyödyntäen tekoälyä liiketoiminnan ennustamisessa ja henkilöstökokemuksen kehittämisessä. Myös yritysmuotoilun palvelumme laajenevat, kun muotoilun, konsultoinnin ja valmennuksen ammattilaistemme joukkoon liittyy alan parhaita kulttuurimuotoilijoita. Pääsemme tarjoamaan laajan tutkimusportfoliomme lisäksi Siqnin vetovoimaisen ja laadukkaan tutkimustyökalun vauhdittamaan asiakkaittemme kasvua. Siqnin myötä meillä on Suomen ylivoimaisesti suurin työelämän datapankki sekä parhaat osaajat, ja Leidenshaftin kulttuuriosaamisen avulla unelmissamme siintävät täydelliset yritykset ovat jälleen askeleen lähempänä”, Eezy Flown liiketoimintajohtaja Kalle Ruuskanen kommentoi. 

Henkilöstötutkimukset + tekoäly

Yhdistymisen myötä yhtiöiden yhteenlaskettu markkinaosuus yritysmuotoilun, yrityskulttuurin kehittämisen, muutosjohtamisen ja valmentamisen palveluiden osalta vahvistuu merkittävästi.

Samalla muodostamme Suomen merkittävimmän henkilöstötutkimusyhtiön, jonka tutkimuksiin vastaa vuosittain 200 000 työelämän edustajaa.  

Uusia avauksia on myös näköpiirissä, kun Eezy Flow käynnisti syksyllä 2021 tekoälyhankkeen henkilöstökokemuksen parantamiseksi ja liiketoiminnan avainlukujen ennakoimiseksi. Koneälyn oppimisvaihe on pian valmis ja uusia tuloksia päästään pian jakamaan asiakkaiden ja uusien kollegoiden kanssa.  

Kulttuuri, johtaminen, strategiat, muutos

Jaamme kaikki kolme hyvin samanlaiset arvot, kun kyseeseen tulee hyvä johtaminen ja kulttuuri. Jos kulttuuri on vääristynyt, paraskaan strategia tai esihenkilötyön mallinnus ei mene maaliin.

Leidenschaft on Suomen ensimmäinen yrityskulttuuritoimisto. Heidän opeillaan parannetaan parhaillaan lukuisia suomalaisia työyhteisöjä ja työtä riittää. Eezy Flown vahva johtamisen valmentaminen ja mallinnus istuvat täydellisesti rinnalle.

Kulttuurin ja johtamisen rinnalla hyödynnämme maailman suurimman muutosyhtiön, Proscin, oppeja ja metodeja ja tuotamme vuosittain lukuisia liiketoimintastrategioita, konsepteja ja mallinnuksia asiakkaillemme, milloin hotelleista sydänsiruihin ja myymäläkonsepteihin asti.

Lue lisää meistä

Eezy Flow on strategian, tutkimuksen, johtamisen ja muutosjohtamisen edelläkävijä.  

Leidenschaft on Suomen ensimmäinen yrityskulttuuritoimisto, jonka tehtävänä on rakentaa kulttuurista todellinen kilpailuetu.  

The Siqnificant Companyn tuote, Siqni, on maailman ensimmäinen työntekijäymmärrystä kerryttävä ja työntekijäkokemusta mittaava työkalu. Vuonna 2021 Siqnin tutkimuksiin vastasi yli 200 organisaatiota 21 eri kielellä.

Siqnin ja Leidenschaftin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2021 oli noin 3,3 miljoonaa euroa. 

Lisätietoja: 

Kalle Ruuskanen, liiketoimintajohtaja, Eezy Flow Oy 
kalle.ruuskanen@eezy.fi, puh. +358 50 511 9723  

Markus Jussila, toimitusjohtaja, Co-Founder, The Siqnificant Company & Leidenschaft 
markus@leidenschaft.fi, puh. +358 50 3467 570 

Panu Luukka, Co-Founder, The Siqnificant Company & Leidenschaft 
panu@leidenschaft.fi, puh. +358 40 5300 889 

Uutiset