Markus Jussilasta Eezy Flown ja Eezy Personnelin liiketoimintajohtaja

Leidenschaftin ja Siqnin toimitusjohtaja Markus Jussila on nimitetty Eezy Flown ja Eezy Personnelin liiketoimintajohtajaksi. Nimityksellä pyritään tuomaan yhtiöitä lähemmäs toisiaan ja tiivistämään yhtiöiden välistä yhteistyötä.

Nimityksen myötä Jussilan käsissä on nyt 17 M€ tutkimus-, konsultointi, yrityskulttuuri- ja rekrytointiyhteisö. Uutena liiketoimintajohtajana Jussila uskoo konsultointi- ja tutkimusliiketoiminnan kasvavaan kysyntään.

”Kun maailma ja markkinat ovat epävakaita, yritykset tarvitsevat parhaat talentit strategioiden, tiedolla johtamisen ja rekrytoinnin tueksi. Generalistijohtamisen rinnalla yritykset tarvitsevat tulevaisuudessakin eri alojen syväosaajia.”

Kulttuuritoimisto Leidenschaft ja henkilöstötutkimusyhtiö Siqni (The Siqnificant Company) liittyivät osaksi Eezy Flowta huhtikuussa 2022.

Yhtiöiden aiempi liiketoimintajohtaja Kalle Ruuskanen aloittaa asiakastyönsä ohessa Eezyn strategiajohtajan roolissa.

Tavoitekulttuuri esiin

Jussilan puheissa yrityskulttuuri ja myynnillisyys mahtuvat sujuvasti samaan lauseeseen.

”Hyvä yrityskulttuuri ei tarkoita laiskottelua – päinvastoin. Kun ihmisillä on psykologisesti turvallinen olo ja he saavat toteuttaa itseään työnsä kautta, he antavat itsestään aina enemmän. Hyvä yrityskulttuuri lähtee tavoitekulttuurista, joka rakennetaan tukemaan liiketoiminnan tavoitteita. Ilman tavoitekulttuurin määrittelyä ei ole mitään mitä johtaa.”

Jussila tunnustautuukin sataprosenttiseksi ihmisihmiseksi. Rakkaus kulttuurimuotoiluun syttyi yrityskulttuuritoimisto Leidenschaftin ja henkilöstötutkimustyökalun Siqnin toimitusjohtajana.

Suomalainen tavoitekulttuurin johtaminen saa tosin Jussilalta noottia.

”Voittavan yrityskulttuurin rakentaminen vaatii aina tavoitekulttuurin määrittelyä. Ilman sitä kukaan ei tiedä, minkälaista kulttuuria tässä yritetään johtaa. Johtamaton yrityskulttuuri voi lähteä vääristymään nopeasti ja kääntyä yritystä ja sen strategiaa vastaan.”

Lisätietoja:

Markus Jussila, liiketoimintajohtaja, 050 346 7570, markus.jussila@eezy.fi

Satu Olkinuora-Valkonen, markkinointi ja viestintä, 040 455 7490, satu.olkinuora-valkonen@eezy.fi

Eezy Oyj on merkittävin suomalaisen työelämän uudistaja. Eezy-konserniin kuuluva tutkimus- ja konsultointitoimisto Eezy Flowosti kulttuuritoimisto Leidenschaftin ja henkilöstötutkimusyhtiö Siqnin koko osakekannan keväällä 2022. Kun suorahakuihin ja henkilöarviointeihin erikoistunut sisaryhtiö Eezy Personnel lasketaan mukaan, muodostuu 17 M€ tutkimus-, konsultointi- ja rekrytointiyhteisö. 


Kuka?

Markus Jussila

Toimitusjohtaja, Yrityskulttuurimuotoilija, Eezyn asiantuntijapalveluiden liiketoimintajohtaja

Ura: Yrityskulttuuritoimisto Leidenschaftin ja henkilöstötutkimustyökalu Siqnin toimitusjohtaja, design-toimisto Kuudennen entinen toimitusjohtaja

Lue lisää

Uutiset