Tina Karme aloittaa Eezy Flown kestävän kehityksen asiantuntijana

Eezy Flow vahvistaa rivejään, kun Suomen johtava yritysvastuullisuuden asiantuntija Tina Karme aloittaa kestävän kehityksen asiantuntijanamme.

Tina tunnetaan muun muassa Sustory-järjestön perustajana ja on Suomen ainoa YK:n kouluttama kansainvälisen johtamisen ja kestävän liiketoiminnan erikoisosaaja. Hän on lisäksi toiminut useissa asiantuntija- ja hallitustehtävissä vastuullisuuden ja johtamisen saralla sekä tutkijana ja luennoitsijana kansainvälisissä yliopistoissa. 

Eezy Flowlla Tina tulee käyttämään laajaa osaamistaan auttaakseen organisaatioita yhdistämään johtamisen ja vastuullisuuden mahdollisimman tehokkaasti – yhtenä työkalunaan Kestävän kehityksen kulttuuritutkimus.  

Tina näkee Pohjoismaissa lukuisia mahdollisuuksia kestävän kehityksen osalta, ja on innostavan, kestävän liiketoimintamahdollisuuksien vahva puolestapuhuja.

“On ilo ja kunnia liittyä Eezy Flown joukkoon ja edistää ja hyödyntää kestävän ja innostavan tulevaisuuden luomia mahdollisuuksia. Vaikka käytössäni on laajat kansainväliset vaikuttamisen verkostot, ovat juureni Suomessa ja Pohjoismaissa – niitä ei voita mikään!

Äiti Teresa sanoi, että emme voi tehdä isoja asioita, vain pieniä asioita rakkaudella. Yhteistyössä teidän kanssa voimme muuttaa sitä tarinaa, ja ilolla jakaa yhteistä mottoa:

”Yksin voimme tehdä pieniä asioita rakkaudella, mutta yhdessä voimme muuttaa tulevaisuutta innostavaksi ja tehdä se työ suurella rakkaudella toisiamme, asiakkaitamme ja kaikkea elävää kohtaan.”

Odotan ilolla, että pääsemme pian yhdessä luomaan innostavaa, kestävää tulevaisuutta, tutustumaan ja oppimaan.

Rakkaudella ja ilolla, Tina”

Ota yhteyttä!

Tina Karme

Sustainable Business Explorer

050 520 8880

Lue lisää

Uutiset